Halasy-Nagy József Aulában a vászon elhelyezése, valamint technikai felszereltség | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Halasy-Nagy József Aulában a vászon elhelyezése, valamint technikai felszereltség

technika AULA

Technika igény esetén 3 féleképpen szoktuk elhelyezni a vászonat a Halasy-Nagy József Aulában:

  1. Vászon a karzat mögött: A karzaton nem szoktak helyet foglalni, ugyanis a székek kitakarják a vetítő vásznat. Csak a pulpitus használható.
  2. Vászon a pulpitus mögött: A karzaton elfér 4-5 fő, valamint a pulpitusnál az előadó.
  3. Vászon a pulpitus előtt: Legalább 7 főnek van helye a karzaton, valamint a pulpitusnál az előadónak.

Az alábbi technikai felszerelést tudjuk biztosítani:

  • 2 db mobil hangosítás, 1 db vezetékes hangosítás a karzaton, valamint 1 db vezetékes hangosítás a pulpituson
  • notebook vezetékes internetkapcsolattal
  • prezenter
  • notebook hangosítás

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább