Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Elsődleges fülek

csütörtök, március 2, 2017

Szorgalmi időszak

Varga József cs, 09/01/2016 - 08:29 0 Attachment(s) Tovább

Vállalati Hetek: Menedzsment

Varga József p, 02/10/2017 - 10:28 0 Attachment(s) Tovább

Kutatói szemináriumok - előadó: Schepp Zoltán, Németh Kristóf

Schepp Zoltán, Németh Kristóf: 
Time Varying Parameter Taylor Rule for the Hungarian Monetary Policy

Varga József p, 02/17/2017 - 09:53 0 Attachment(s) Tovább

Self coaching workshop a TehetségPont mentoraival

Varga József p, 02/24/2017 - 10:28 0 Attachment(s) Tovább

Selfcoaching workshopok - Bálint Brigitta:Karrier tervezés

Varga József p, 02/10/2017 - 10:35 0 Attachment(s) Tovább

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább