Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Elsődleges fülek

csütörtök, március 30, 2017

Szorgalmi időszak

Varga József cs, 09/01/2016 - 08:29 0 Attachment(s) Tovább

Pécsi Pénzügyi Napok

2017. március 30-31-én,

a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara és a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete

közös szervezésében,

szakmai szervezetek a Magyar Közgazdasági Társaság, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a PENTA UNIÓ Zrt., a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete, a Penta Akadémia Alapítvány és Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával megrendezésre kerülő

XI. Pécsi Pénzügyi Napokra.

Varga József k, 02/28/2017 - 14:11 0 Attachment(s) Tovább

Selfcoaching workshopok Bálint Brigitta: Pályázatírás

Varga József k, 02/28/2017 - 14:15 0 Attachment(s) Tovább

Kutatói szemináriumok a tavaszi félévben

Március 30., 14.00 –

Farkas Richárd: Price Transmission and Market Power in a Vertically Integrated Industry:

Evidence from the Hungarian Gasoline Market

B310

Varga József cs, 03/16/2017 - 09:35 0 Attachment(s) Tovább

Selfcoaching workshopok Bányai Edit: Érzelmi intelligencia

Varga József k, 02/28/2017 - 14:19 0 Attachment(s) Tovább

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább