Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Elsődleges fülek

szerda, április 26, 2017

Szorgalmi időszak

Varga József cs, 09/01/2016 - 08:29 0 Attachment(s) Tovább

Vállalati Hetek: Pénzügy

Varga József sze, 03/01/2017 - 15:06 0 Attachment(s) Tovább

Field School a kanadai Capilano University hallgatóival

Varga József sze, 03/01/2017 - 15:07 0 Attachment(s) Tovább

Összdolgozói értekezlet

Varga József sze, 03/01/2017 - 15:08 0 Attachment(s) Tovább

5. Könyvtári éjszaka - "Vissza a középkorba"

Az 5. alkalommal sorra kerülő könyvtári éjszakánk címe „VISSZA A KÖZÉPKORBA”, melynek témája a "650 éves a Pécsi Tudományegyetem" jubileumi évhez  kapcsolódik.

Az est során érdekes előadások, középkori lakoma, fényfestés, középkori kézművesség és zenei programokon vehetnek részt az est látogatói. A könyvtár ez alkalommal, könyvtári kedvezményekkel, ajándékokkal várja az olvasókat.

Időpont: 2017. április 26. szerda, 17.00 – 24.00 óra

Helyszín: Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont (Pécs, Universitas u. 2/a)

 

Fehér Tibor h, 04/24/2017 - 09:13 0 Attachment(s) Tovább

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább