Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Elsődleges fülek

szerda, május 3, 2017

Szorgalmi időszak

Varga József cs, 09/01/2016 - 08:29 0 Attachment(s) Tovább

Field School a kanadai Capilano University hallgatóival

Varga József sze, 03/01/2017 - 15:07 0 Attachment(s) Tovább

Hagen-Pécs 15. - Jubileumi Ünnepsége és Nemzetközi Oktatási Hét

Varga József sze, 03/01/2017 - 15:19 0 Attachment(s) Tovább

Pécsiközgáz Majális

Varga József sze, 03/01/2017 - 15:20 0 Attachment(s) Tovább

Kreditvadászat

Közeleg a vizsgaidőszak. Sok a hiányzó kredited? Várunk a TehetségPont kreditvadászat programjára 2017. május 3-án, vagy 4-én 14-15 óra között. Helyszín: B311

Mentoraink várnak Benneteket, hogy

Varga József k, 05/02/2017 - 13:44 0 Attachment(s) Tovább

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább