Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Elsődleges fülek

csütörtök, május 25, 2017

Gazdálkodástani Doktori Iskola PhD Fórum

Második felhívás

 

A Közgazdaságtudományi Kar Gazdálkodástudományi Doktori Iskolája 2017. május 25-én 14 órai kezdettel ismét PhD fórumot rendez. A fórum célja a hallgatói kutatási tervek és eredmények bemutatása, vitalehetőség és információ csere biztosítása a Doktori Iskola évfolyamainak. Várjuk a már meglévő kutatási eredmények bemutatását, de a kutatási terveket is szívesen fogadjuk.

Varga József k, 04/25/2017 - 12:07 0 Attachment(s) Tovább

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább