Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Elsődleges fülek

szombat, május 27, 2017

V. MKE-PTE Doktorandusz műhely

2017. 05. 26-27-én ötödik alkalommal kerül megrendezésre Pécsiközgáz és a Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület közös szervezésű doktorandusz műhelye.

A rendezvény kiváló lehetőséget biztosít a doktorandusz hallgatóknak arra, hogy bemutassák eredményeiket és szakmai segítséget, támogatást kapjanak az adott témában jártas, neves kutatóktól. A szakmai visszajelzések mellett a rendezvény lehetőséget biztosít arra, hogy a doktoranduszok és hozzászólók kötetlen formában is  megismerkedjenek és eszmét cseréljenek egymással.

Varga József sze, 04/26/2017 - 09:33 0 Attachment(s) Tovább

XV. kari bringatúra

Varga József sze, 03/01/2017 - 15:41 0 Attachment(s) Tovább

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább