Külföldi tanulmányok | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Külföldi tanulmányok

Karunk nagy hangsúlyt fektet nemzetközi aktivitásának folyamatos fejlesztésére, így fennállása óta számos nemzetközileg elismert, európai és tengerentúli oktatási intézménnyel fűzte szorosabb együttműködését, hogy hallgatóknak és oktatóknak szóló csereprogramokat dolgozzon ki a széleskörű gyakorlati tapasztalatszerzést, a közös kutatási tevékenységet támogatva.

                                            

Jelenleg több mint 70 európai intézménnyel állunk kapcsolatban és további 10 tengerentúli felsőoktatási intézménnyel kötöttünk kétoldalú együttműködési szerződést. A Külügyi Irodánk által koordinált programok, mint például az Erasmus+, Campus Mundi ismertetésével és az azokkal kapcsolatos fontosabb információk megosztásával segíti a hallgatókat. Amennyiben érdekelnek a külföldi tapasztalatszerzési lehetőségek fordulj bizalommal Külügyi Irodánk munkatársaihoz. 

További részletek >>> 

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább