Jelentkezés | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Jelentkezés

A PTE Közgazdaságtudományi Kara az alábbi szakokat hirdeti meg a 2017/18. tanévben, 2017. szeptemberi kezdéssel (normál felvételi eljárásban).

Jelentkezési határidő: 2017. február 15.
Képzés kezdete: 2017. szeptember

Részletes jelentkezési információk és jelentkezés a felvi.hu oldalon, az e-felvételi segítségével.

MESTERKÉPZÉS (MSc)

 

Képzési szint Munka-rend Fin. Forma Választható szak (nyelv) Képzési hozzájárulás/ Költségtérítés (félév) Képz. idő (félév) Felvételi vizsga
M N A közgazdasági elemző (magyar nyelven) támogatott 4 szakmai és motivációs beszélgetés
M N K 350 000 Ft
M N A marketing támogatott 4
M N K 380 000 Ft
M N A vállalkozásfejlesztés támogatott 4
M N K 380 000 Ft
M N A pénzügy támogatott 4
M N K 380 000 Ft
M N A vezetés és szervezés
(magyar nyelven)
támogatott 4
M N K 380 000 Ft
M L A marketing támogatott 4
M L K 340 000 Ft
M L A pénzügy támogatott 4
M L K 340 000 Ft
M L A turizmus-menedzsment támogatott 4
M L K 340 000 Ft
M L A vállalkozásfejlesztés támogatott 4
M L K 340 000 Ft
M L A vezetés és szervezés
(magyar nyelven)
támogatott 4
M L K 340 000 Ft
M L K MBA (Master of Business Administration) 400 000 Ft 4


"A BA-képzés elméleti alapjainak megszerzése után a marketing mesterprogram legnagyobb pozitívuma a gyakorlatorientált képzés és a kimagasló, felkészült tanári gárda. A folyamatosan kiadott feladatok és kutatómunkák során sok egyéb tudás megszerzése mellett elemeztem és így megérthettem a piacon zajló folyamatokat, belekóstoltam marketingstratégiák kialakításába, fogyasztóorientált szemléletre tettem szert. A prezentációs feladatoknak köszönhetően a kiállásom, kommunikációs képességeim is fejlődtek, amelyre később az álláskeresés, majd pedig a munkám során is szükségem volt."

Kiss Dóra Márta Client Executive at ACNielsen (2012)

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább