Nyílt napok | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Nyílt napok

A felvételi időszakban minden évben három alkalommal hirdetünk Nyílt Napot karunkon, hogy megismerhess minket, képzési programjainkat és oktatóinkat. 

A Nyílt Napok állandó részét képezik a képzésekkel, felvételi eljárással, pontszámítással kapcsolatos tájékoztatók, délután pedig szakmai előadásokkal, pályaválasztáshoz és karriertervezéshez kapcsolódó tanácsadással segítjük a felvételi döntés előtt állókat.

  • 2018. október 18-án 14 órától a keresztféléves felvételi eljárásra, így a mesterképzésekre fókuszálva tartunk Nyílt Napot, míg
  • 2018. december 11-én és 2019. január 25-én a normál felvételi eljárás során meghirdetett képzésekkel és a felvételi eljárás részleteivel kapcsolatban tartunk tájékoztató napot. 

Kifejezetten a szülőknek is meghirdetünk egy fórumot, melyre 2019. január 19-én kerül sor. 

A Nyílt napok és a Szülői fórum részletes programja a későbbiekben lesz elérhető honlapunkon.

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk! 

Educatio Kiállítás

A Nyílt Napok mellett minden évben részt veszünk a budapesti Educatio Kiállításon is. Tanácsra lenne szükséged? Valamit nem értesz a felvételivel kapcsolatban? További részleteket szeretnél megtudni az egyes képzésekről? Keresd meg standunkat, és vegyél részt nyereményjátékunkban! 

Az Educatio Kiállítás 2019-ben január 10-12. között kerül megrendezésre. További részletek hamarosan!

Középiskolai Roadshow

Azoknak sem kell szomorkodniuk, akik nem tudnak ellátogatni Nyílt Napjainkra vagy az Educatio Kiállításra, ugyanis egész évben járjuk a régió középiskoláit, hogy személyesen is találkozhass velünk. Itt megnézheted, hogy a te iskolába mikor látogatunk el!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább