Tanulmányi Osztály | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Tanulmányi Osztály

Amennyiben kérdéseid vannak a képzésekkel és a jelentkezéssel kapcsolatban, illetve segítségre van szükséged az E-felvételivel kapcsolatos adminisztrációs feladatok terén, szívesen segítünk neked személyesen, vagy akár telefonon, emailben is. Kérdéseidre szívesen válaszolnak Tanulmányi Osztályunk munkatársai. 

Elérhetőségek

Címünk: Pécs, Rákóczi u. 80. ( a Tanulmányi Osztályt a Pécsiközgáz 1. emeletén találod)

Email: felveteli@ktk.pte.hu, to@ktk.pte.hu

Telefon: (72) 501 599 / 23159, 23258, angol képzés 23372, 23135

Ügyfélfogadás: 

Hétfő – csütörtök: 9:30-12:00 és 13:00-14:30
Péntek: 10:00-12:00

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább