Gólyatábor 2017 | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Gólyatábor 2017

Kedves első éves PÉCSIKÖZGÁZOS!

Elérhetővé vált facebookon a 2017-es évfolyamcsoport! Csatlakozzatok, hogy jobban megismerhessétek egymást és választ kapjatok kérdéseitekre! Kattinst! >>>

Most, hogy megtudtad, a világ legjobb egyetemének legjobb karán, a Pécsiközgázon tanulhatsz, eljött az ideje, hogy pár napra kiszakadj a hétköznapok megszokott ritmusából, és részt vegyél a Közgazdász Gólyatáborban, hogy még az egyetemi napokat megelőzve megismerhesd (verseny)társaidat, és akár életre szóló, új barátságokat köthess. Ez a tábor egy utolsó pihentető kikapcsolódási lehetőséget kínál a szeptemberi napok előtt, továbbá itt rengeteg hasznos tanáccsal szolgálhatunk, amik megkönnyítik az amúgy is eseménydús első egyetemi napjaidat. Ezek mellett az idő kellemes eltöltéséről is gondoskodunk játékos programokkal. Az idei évben  a Mary Popkids, DJ Nara és Black Cell, valamint a Közgáz Szerdák rezidens lemezlovasa, DJ Greg S gondoskodnak majd a remek hangulatról. Van néhány fontos dolog, amit Neked, lelkes pécsiközgázos gólyának, el kell mondanunk a táborral kapcsolatban:

Időpont, helyszín:

Idén a sikondai táborban kerül megrendezésre a gólyatábor, melynek pontos címe: 7300 Sikonda, Tölgyfa u. 3-5.. A tábor időpontja: 2017. augusztus 28-31. Fontos, hogy idén az első 150 jelentkezőnek tudunk szállást biztosítani. A jelentkezőket a megadott email címen értesítjük majd a sikeres jelentkezésről. Ne habozz, jelentkezz minél előbb!

Költségek:

A tábor részvételi díja: 18.000 Ft (az összeg tartalmazza a szállást 3 éjszakára, és azétkezést), amelyet a borítékban található csekkel tudsz befizetni.

Étkezés:

Napi kétszeri étkezést (reggeli, vacsora) biztosítunk aug. 29, 30-án, továbbá első nap, augusztus 28-án vacsora és utolsó nap, augusztus 31-én reggeli is lesz. A tábor területén működő büfében mindenféle finomság kapható, így természetesen itt is csillapíthatod majd éhségedet!

Érkezés:

A regisztrációra augusztus 28-án, 9:00 – 12:00 óra között kerül sor.

Megkérnénk Titeket, hogy jó egyetemista lévén ne késsetek el, mert ezt követően hivatalosan is megkezdődik a tábor és érdekesebbnél érdekesebb programok várnak rátok, amiről Ti magatok se szeretnétek lemaradni! Akik kocsival érkeznek, azok számára van korlátozott számban parkolási lehetőség, csak megkérnénk, hogy a jelentkezési lapon tüntesd fel, ha igénybe szeretnéd venni!

Mit hozz magaddal?

Mindenképp legyen nálad fürdőruha, mert valószínűleg szükséged lesz rá! Ezen kívül ajánlatos elraknod: szúnyog- és kullancs riasztót, zseblámpát, hosszabbítót, esőkabátot és vízálló cipőt

A tábor területén dohányáru vásárlására nem lesz lehetőség, így erről kérünk, előre gondoskodjatok magatoknak.

Egészség, biztonság:

A tábor ideje alatt orvosi ügyeletet biztosítunk! Ha valamilyen gyógyszert kell szedned, ne felejtsd el magaddal hozni és jelezni Nekünk. Megkérünk, hogy személyes tárgyaidra figyelj oda, mert az elhagyott tárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni!

Gólyatábori jelentkezés módja:

A gólyatábori jelentkezésed hivatalossá akkor válik, ha legkésőbb augusztus 15-ig megkapjuk leveledet a regisztrációs díj befizetését igazoló csekk fénymásolatával, a Gólyaszondával és az adatvédelmi nyilatkozattal együtt a következő postacímre: PTE KTK HÖT, 7622 Pécs, Rákóczi út 80., jelige: Gólyatábor. (Ahhoz, hogy időben megérkezzen a levél legkésőbb augusztus 12-ig add postára!) Ha még mindig lennének kérdéseid, ne habozz írni vagy felhívni minket, szívesen megválaszoljuk kérdéseidet! Elérhetőséginket, illetve a gólyatáborral kapcsolatos legfontosabb információkat megtalálhatjátok a www.ktk.pte.hu oldalon. 

Figyeljétek a kiírásokat, hozzászólásokat, és vegyétek be minél több ismerősötöket a csoportba, akikről tudjátok, hogy szintén a Pécsiközgázon kezdik meg tanulmányaikat szeptembertől. Találkozzunk augusztus 28-án Sikondán a PTE KTK Gólyatáborban!

Üdvözlettel:

 Pál Zorka
Főszervező
 (30)635-3898
 palzorka@gmail.com

 

Vida Péter
Főszervező
 (20)514-3249
peter.vida.vpg@gmail.com 

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább