II. Fogyasztás Interdiszciplináris Szimpózium – Fogyasztás és generációk | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

II. Fogyasztás Interdiszciplináris Szimpózium – Fogyasztás és generációk

Program letöltése (pdf)

Fogyasztás és generációk - előadások felvételei

II. Fogyasztás interdiszciplináris szimpózium

Pécs, 2016. május 12.

 

10.00–11.30

Dékáni köszöntő 

Elnök: Rekettye Gábor

A szekcióvita videója Törőcsik Mária előadásának videó linkjére kattintva, az előadás után tekinthető meg.

 

11.45–13.15

Elnök: Törőcsik Mária

A szekcióvita videója Sziva Ivett előadásának videó linkjére kattintva, az előadás után tekinthető meg.

 

14.00–15.30

Elnök: Vörös Miklós

szekcióvita 

 

15.45–17.15

Elnök: Kozák Ákos

A szekcióvita videója Vörös Miklós előadásának videó linkjére kattintva, az előadás után tekinthető meg.

Előadás-absztraktok

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább