Erdős Katalin | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Erdős Katalin
adjunktus

Erdős Katalin 2005-ben szerzett közgazdász diplomát a PTE Közgazdaságtudományi Karán és a hageni FernUniversitat-en. 2005-tõl Karunkon nappali tagozatos PhD-hallgató, majd 2009-től tanársegéd. Korábban a Regionális Oktató, Fejlesztő és Tanácsadó Központ kutatási asszisztense, valamint ösztöndíjas foglalkoztatott az APEH Baranya Megyei Igazgatóságán. Érdeklődési területe az egyetem és a vállalakozás kapcsolata, az egyetemek szerepe a regionális fejlődésben. A Karon az alapképzésben a Bevezetés a közgazdaságtanba tárgy szemináriumait viszi, a levelező képzésen Környezetgazdaságtant oktat. Több regionális fejlődéssel foglalkozó hazai kutatás résztvevője.

Közgazdaságtan és Ökonometria Intézet

Email: erdosk@ktk.pte.hu
Mellék: 63134
Iroda: B403

Fogadóóra:

Hétfő 11:00-12:15

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább