Farkas Richárd | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Farkas Richárd
tanársegéd

Farkas Richárd a kar Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskolájának doktorjelöltje. 2017 óta dolgozik tanársegédként és tudományos segédmunkatársként a Közgazdaságtudományi Karon. Érdeklődési területe a piacelmélet valamint az ehhez kapcsolódó empirikus vizsgálatok. Több külföldi intézményt látogatott vendégkutatóként. 2017-ben a 6. lindaui közgazdasági Nobel-díjasok találkozójának meghívott résztvevője. A Közgazdaságtudományi Karon főként Mikroökonómia és Makroökonómia tárgyköréhez kapcsolódó kurzusokat oktat magyar és angol nyelven.

Közgazdaságtan és Ökonometria Intézet

Email: farkasr@ktk.pte.hu
Mellék: 23395
Iroda: B408

Fogadóóra:

Kedd 9:30 - 10:45

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább