Kehl Dániel | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Kehl Dániel
adjunktus

Kehl Dániel 2005-ben végzett a PTE Közgazdaságtudományi Karán, 2012-ben szerzett PhD fokozatot ugyanitt, jelenleg a Közgazdaságtan és Ökonometria Intézet adjunktusa. A Valószínűségszámítás és statisztika kurzus tárgyfelelőse, azt angol és magyar nyelven oktatja. Több kutatási projekt és vállalati megbízások résztvevője, érdeklődési köre sokrétű, elsősorban az alkalmazott statisztika, adattisztítás, nagy mennyiségű adat feldolgozása, vizualizáció, mintázatkeresés témaköreiben. Az R statisztikai csomag lelkes alkalmazója, aktív tagja a magyarországi R közösségnek.

Közgazdaságtan és Ökonometria Intézet

Email: kehld@ktk.pte.hu
Mellék: 63144
Iroda: B112

Fogadóóra:

kedd 10-12

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább