Zeller Gyula | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Ifj. Zeller Gyula
egyetemi docens

Zeller Gyula 1977-ben szerzett közgazdász diplomát a JPTE Közgazdaságtudományi Karán. 1980-ban egyetemi doktori címet szerzett a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen, 1993-ban pedig megszerezte a közgazdaságtudományok kandidátusa címet. 1977 óta kisebb megszakításokkal a Kar alkalmazásában áll, kezdetben tudományos segédmunkatársként, majd adjunktusként, jelenleg pedig egyetemi docensi beosztásban dolgozik. Időközben igazgatóhelyettese volt a pécsi Apáczai Csere János Nevelési Központnak. Vendégtanárként járt a Denver University-n (USA) és az Indiana University-n (USA). 1994 és 1997 között a JPTE rektorhelyetteseként dolgozott. 2004-tõl fõiskolai tanár a Kodolányi János Fõiskolán. Érdeklődési területe a pénzügyi piacok és a közgazdaságtan metodológiája, e területeknek megfelelő tárgyakat oktat a Kar alap-és mesterképzési programjain, valamint az MBA és a doktori képzésein.

Közgazdaságtan és Ökonometria Intézet

Email: gyzeller@ktk.pte.hu
Mellék: 23209
Iroda: B112

Fogadóóra:

Szerda 10-11 (előzetes e-mail bejelentkezés)

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább