Elérhetőség | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Elérhetőség


Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ 

H-7622 Pécs, Rákóczi út 80.
+36 72 501-599 / 23235 mellék
E-mail: tehetseg@ktk.pte.hu
Facebook: https://www.facebook.com/tehetsegpont?fref=ts
Web: http://ktk.pte.hu/ktk-tehetsegpont
Skype: Pecsikozgaz_tehetseg

Személyesen megtaláltok minket a B129-es irodában (Infópont) hétfőtől csütörtökig 9:30 és 14:00 között, valamint pénteken 9:30 és 11:30 között. Vizsgaidőszakban hétfőtől péntekig 10:00 és 12:00 között. 

 

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább