Középiskolások | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Középiskolások

Kedves Diákok!

Életetek egyik legnagyobb döntése előtt álltok. A felsőoktatási intézmény kiválasztásánál bizonyára fontos, hogy milyen közösség vár majd Benneteket, hogyan érzitek majd magatokat, mennyire támogató a légkör az előrejutásban, tanulásban, a karrieretek építésében. Központunk bemutatkozó oldalain láthatjátok, hogy Karunk számára kiemelten fontos minden egyes hallgatónk személyes és szakmai boldogulása, és ehhez minden segítséget megad hallgatói és oktatói közösségünk.  Már az első lépésekben is segítünk. Az elekronikus jelentkezéshez rövid leírást és segítséget itt találhatsz. De további segítséget kaphatsz a tehetseg@ktk.pte.hu címen is.

Reméljük, tehetünk azért, hogy minél sikeresebb legyél!

Az Iroda munkatársai

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább