Mester | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Mester

Kedves felsőéves Hallgatók!

Irodánk gazdag szolgáltatási palettával, folyamatosan frissülő programajánlatokkal segít Benneteket jövőtök, karrieretek tervezésében és megvalósításában. Biztatunk mindenkit, hogy rendszeresen térjen be irodánkba, figyelje üzenőfalunkat, Facebook oldalunkat és legyetek aktívak, kíváncsiak. Ajánlott és a tehetségfejlesztés, karrierépítés témában válogatott kari és egyetemi programjaink alkalmat adnak szakmai, emberi fejlődésre és kapcsolatépítésre.

Ha még bizonytalan vagy utad helyességét, céljaidat illetően kérd szakértőink (mentoraink és coachok) segítségét.

De Te is lehetsz segítő, mentor, hiszen mi is és több diákszervezet is várja jelentkezésedet.

Várunk irodánkban, a Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/tehetsegpont/?fref=ts), és e-mailekre (tehetseg@ktk.pte.hu) is szívesen válaszolunk.

  Az Iroda munkatársai

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább