Bedő Zsolt | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Bedő Zsolt
adjunktus

Bedő Zsolt a Pécsi Tudományegyetem, Közgazdaságtudományi Karának (PTE-KTK) Gazdálkodástudományi Doktori Iskolájában szerzett PhD fokozatot közgazdaságtudomány területén. Mesterfokozatot a PTE-KTK és a Middlesex University Business School, London által validált képzésen szerezte nemzetközi gazdaságtan területen. A PTE-KTK alap és mesterképzéseiben vállalati gazdaságtan, vállalati pénzügyek valamint befektetések témakörben oktat angol és magyar nyelven. Kutatási területe a piacorientált vállalatirányítási rendszer kérdéseire terjed ki, azaz a tőkepiac ellenőrző szerepére, az intézményi befektetők tulajdonosi szerepvállalására, valamint a tulajdonosi szerkezet és a felelős vállalatirányítás kapcsolatára. Részt vett tankönyv és nemzetközi szakkönyv írásában, valamint publikációi jelentek meg a Szigma, Statisztikai Szemle, Vezetéstudomány, Hitelintézeti Szemle és Baltic Journal of Management című szaklapokban.

Kvantitatív Menedzsment Intézet

Email: zsoltbedo@ktk.pte.hu
Mellék: 23436
Iroda: B 118

Fogadóóra:

Hétfő 0800-1000 vagy e-mail-en történő egyeztetés

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább