Bugár Gyöngyi | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Bugár Gyöngyi
egyetemi docens

Bugár Gyöngyi 1988-ban szerzett matematika-fizika szakos tanári diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán. Friss diplomásként kezdte meg munkáját a JPTE Közgazdaságtudományi Karán, ahol 1993-ban közgazdász másoddiplomát szerzett. 1996-ban ugyanitt Dr. Univ. címet kapott, majd 2001-ben védte meg Ph.D. disszertációját a Gazdálkodástani Doktori Iskolában. 2002-től egyetemi docensi munkakörben dolgozik a Közgazdaságtudományi Karon. Kutatási érdeklődése a portfólió-elmélet, befektetés elemzés, nemzetközi pénzügyek és a kockázatelemzés területére irányul. Több külföldi intézményben volt vendégkutató és előadó. A Kar angol nyelvű képzési programjában pénzügyi és módszertani tárgyakat oktat.

Kvantitatív Menedzsment Intézet

Email: bugar@ktk.pte.hu
Mellék: 63289
Iroda: B 119

Fogadóóra:

Szerda: 12:30-13:45

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább