Danka Sándor | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Danka Sándor
adjunktus

Danka Sándor 2008-ban szerzett alap-, 2010-ben mesterfokú diplomát a Pécsi Tudományegyetem, Közgazdaságtudományi Kar és a Middlesex University Business School közös képzésén. 2006-tól a Semmelweis Egyetem, Testnevelési és Sporttudományi Kar, Továbbképző Intézetének hallgatója, 2008-ban szerez Sportedzői oklevelet. 2013-ban Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Karának osztatlan építészképzésnek elvégzésével építészmérnöki diplomát szerzett. 2010-2013 között a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola PhD-hallgatója volt, doktori címét 2014-ben szerezte.

A Pannon Egyetem Georgikon Kar Vidékfejlesztési Agrármérnök Msc szakán 2015-ben szerez abszolutóriumot. 2016 őszétől oktat karunkon, egyetemi munkaviszonyát megelőzően vállalkozás fejlesztéssel és projektmenedzsmenttel foglalkozott.

Kvantitatív Menedzsment Intézet

Email: danka.sandor@ktk.pte.hu
Mellék: 23142
Iroda: B120

Fogadóóra:

Hétfő 12:30-14:00

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább