Hauck Zsuzsanna | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Hauck Zsuzsanna
adjunktus

Hauck Zsuzsanna 2010-ben végzett a PTE Közgazdaságtudományi Kar Pénzügyi eszközök és intézmények szakán, valamint Angol-magyar szakfordító másodszakon. 2010 őszétől oktat karunkon, gazdaságmatematika és termelésmenedzsment témakörökben. „Minőség és minőség-ellenőrzés készletgazdálkodási modellekben” című doktori értekezését 2015 májusában védte meg, summa cum laude minősítéssel. 2015-2017 időszakban a Kar külügyi megbízottja. 2017 óta a PTE Játékelmélet Kutatócsoport (Kiválósági Centrum) tagja. A 2017/18-as tanévre elnyerte az Új Nemzeti Kiválósági Program Nemzeti Felsőoktatási Kiválóság Ösztöndíj – Felsőoktatási Fiatal Oktatói, Kutatói Ösztöndíját, melynek keretében JIT termelési rendszerek modellezésével foglalkozik.

Kvantitatív Menedzsment Intézet

Email: hauckzs@ktk.pte.hu
Mellék: 63153
Iroda: B119

Fogadóóra:

kedd 15.30

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább