Kiss Tibor | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Kiss Tibor
egyetemi docens

Kiss Tibor 1979-ben szerzett közgazdász diplomát a JPTE Közgazdaságtudományi Karán. 1983-ban egyetemi doktori, 1997-ben kandidátusi fokozatot szerzett, s ugyanebben az évben védte meg Ph.D.-disszertációját londoni Middlesex University-n. 2003-ban habilitált a PTE Közgazdaságtudományi Karán. Jelenleg egyetemi docensi beosztásban dolgozik. Érdeklődési területe az üzleti szimuláció, a természetvezérelt gazdaság és a fenntartható fejlődés témaköre. E területeknek megfelelő tárgyakat oktat a Kar alap- és mesterképzési programjain magyar és angol nyelven egyaránt. Alapítója és vezetője a Karon működő Alternatív Gazdaságfejlesztési Kutatócsoportnak.

Kvantitatív Menedzsment Intézet

Email: kisst@ktk.pte.hu
Mellék: 23265
Iroda: B120

Fogadóóra:

Kedd:10.00-11.30

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább