Kovács Kármen | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Kovács Kármen
egyetemi docens

Kovács Kármen 2002-ben szerzett diplomát a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán, majd annak Gazdálkodástani Doktori Iskolájában 2007-ben Ph.D. fokozatot summa cum laude minősítéssel. 2015-ben habilitált. Tudománymetriai képzésen is részt vett. 2004-től a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtárban dolgozott, 2008-tól főkönyvtárosként. 2008 szeptemberétől a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának adjunktusa, 2016 júliusától egyetemi docense. Oktatott tárgyai a kutatásmódszertan és a vállalatgazdaságtan témakörébe sorolhatóak. Kutatási területe a viselkedési gazdaságtan és a piacelmélet.

Kvantitatív Menedzsment Intézet

Email: karmen@ktk.pte.hu
Mellék: 23186
Iroda: B117

Fogadóóra:

december 11. 9,00-10,15 január 4. 9,00-10,15 január 11. 12,30-13,45 január 17. 9,00-10,15

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább