Kruzslicz Ferenc | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Kruzslicz Ferenc
egyetemi docens

Kruzslicz Ferenc 1990-ben végzett a József Attila Tudományegyetemen, Szegeden modellalkotó matematikusként, ezt követően 1992-ig a Veszprémi Egyetem Matematika tanszékének tanársegédje, 1993-tól a PTE Közgazdaságtudományi Karának és jogelődjének dolgozója. 2000-ben Közgazdasági szakokleveles menedzser diplomát, majd docensi fokozatot szerzett. Jelenleg a Gazdaságmódszertani Intézet oktatója. Főbb érdeklődési területei a tudás- és tartalommenedzsment, mellyel kapcsolatosan számos projektben vett részt szaktanácsadóként. Főbb oktatási területei az adatbáziskezelés és az informatikai biztonság. Open Source rajongó és az eLearning területen lelkes fejlesztő is.

Kvantitatív Menedzsment Intézet

Email: kruzslicz@ktk.pte.hu
Mellék: 23113
Iroda: B120

Fogadóóra:

Hétfő 14:00-15:30

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább