Somogyvári Márta | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Somogyvári Márta
egyetemi docens

Somogyvári Márta  1990-től tanít karunkon. 1984-ben  a JATE-n magyar-német szakos középiskolai tanári, 1988-ban a Zeneakadémián klasszikus gitártanári, 1996-ban a JPTE-n MBA diplomát szerzett. 2004-ben szerezte meg a gazdaságtudományi PhD fokozatot a PTE KTK-n. Oktatási profilja széles körű, jelenlegi tárgyai Üzleti kommunikáció, Üzleti etika magyar és angol nyelven, Bevezetés az energiagazdálkodásba illetve Megújuló energiák.  Főbb kutatási területei: energiagazdaságtan,  fenntartható energiarendszerek,  villamos energiarendszerek, megújuló energiák, rendszerdinamika, üzleti etika.

Kvantitatív Menedzsment Intézet

Email: somogyv@ktk.pte.hu
Mellék: 63384
Iroda: B120

Fogadóóra:

Csütörtök: 10:00-11:00

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább