Fojtik János | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Fojtik János

Fojtik János adjunktus a PTE KTK Gazdálkodástudományi Intézetében, az intézeti marketing tanszék vezetője. Egyetemi diplomát, doktori címet és fokozatot egyaránt a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán szerzett. Kutatási területe elsősorban a marketing elmélete és története, a helymarketing és a nemzetközi marketing, mely témákban néhány könyve, valamint több tucat tanulmánya és cikke jelent meg. 1999-ben elnyerte a MMSz MOK által megszavazott „Az év marketingpublikációja" díjat. A felsőoktatásban eltöltött évtizedek alatt számos alap- és egyetemi szintű, valamint posztgraduális kurzust tervezett meg és oktatott végig, elsősorban a marketing, a marketingcsatornák, a szolgáltatásmarketing, továbbá a nemzetközi üzlet és marketing témakörében, magyar és angol nyelven egyaránt. Magyarországon (Bányai Edittel együtt) az elsők között dolgozta ki a Marketing az interneten tárgy egyetemi oktatási programját 1999-ben. 2005-ben a PTE KTK angol nyelvű programjain megkapta „Az év oktatója" elismerést.

Marketing és Turizmus Intézet

Email: fojtik@ktk.pte.hu
Mellék: 23196
Iroda: B226

Fogadóóra:

E-mailben történt előzetes egyeztetés alapján

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább