Gerdesics Viktória | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Gerdesics Viktória
adjunktus, EPAS koordinátor

Gerdesics Viktória 2007-ben idegenforgalom és szálloda (angol) szakon végzett a Budapesti Gazdasági Főiskolán, marketing mesterszakos diplomáját 2011-ben szerezte meg a PTE Közgazdaságtudományi Karán. Ugyanebben az évben megkezdte doktori tanulmányait a Kar Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskolájában, 2014-ben abszolutóriumot szerzett, 2017-ben PhD fokozatot. Főiskolai és egyetemi tanulmányai alatt több turisztikai vállalkozásnál, szállodákban, utazási irodákban dolgozott Pécsett és Horvátországban, majd külkapcsolatokkal és nemzetközi programokkal foglalkozott a PTE Egészségtudományi Karán. 2011-től a Közgazdaságtudományi Kar PhD-hallgatójaként, 2015-től a Marketing és Turizmus Intézet tanársegédjeként, 2018 júliusától adjunktusként vesz részt az oktatásban, kutatási és egyéb projektekben. Főbb kutatási iránya a marketing és turizmus határterülete, doktori disszertációjában Horvátország imázsával foglalkozott az ország EU-csatlakozásakor. Oktatási profilja a marketing, a nemzetközi üzlet, a márkastratégia, valamint a helymarketing, a gasztronómia és gasztrokultúra, a vendéglátás területeit ötvözi, alap- és mesterképzési szinteken, magyar és angol nyelven.

 

Marketing és Turizmus Intézet

Email: gerdesicsv@ktk.pte.hu
Mellék: 23343
Iroda: B 229

Fogadóóra:

csütörtök 10.00-11.00

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább