Gyarmatiné dr. Bányai Edit | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Gyarmatiné dr. Bányai Edit
egyetemi docens

Bányai Edit egyetemi diplomáját 1988-ban a JPTE Közgazdaságtudományi Karán szerezte. 1995-ben ugyanitt kapott egyetemi doktori címet. A PTE KTK Gazdálkodástani Doktori Iskolájában, 2005-ben védte meg PhD disszertációját, majd 2017-ben sikeresen habilitált. 1988 szeptemberétől a JPTE (PTE) KTK Marketing Tanszékének főállású oktatója. 1988-tól 1995-ig egyetemi tanársegéd, 1995-től 2006-ig egyetemi adjunktus, 2006-tól pedig egyetemi docens. Marketing, Szolgáltatásmarketing, Online marketing és E-business tárgyakat oktatja alap és mesterképzési programokon, illetve doktori képzésen. Kutatási területei: online és közösségi marketing, felsőoktatási marketing, hallgatói motiváció, tehetségfejlesztés. 2007 és 2014 között a PTE KTK Gazdálkodástudományi Doktori Iskola Angol Programjának vezetője volt. 2014-től a PTE KTK-n működő Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ vezetője, ahol trénerként, coachként és mentorként is dolgozik.

Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet

Email: edit@ktk.pte.hu
Mellék: 63373
Iroda: B222

Fogadóóra:

kedd 13.00-14.00

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább