Jakopánecz Eszter | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Jakopánecz Eszter
adjunktus

Jakopánecz Eszter 2009-ben szerezte közgazdász diplomáját a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karon Marketing szakirányon. A PTE KTK Gazdálkodástani Doktori Iskolában végezte doktori tanulmányait. Disszertációjában a fogyasztói magatartás egy sajátos esetét, a fogyasztói ellenállást vizsgálta, vagyis a fogyasztóknak a különböző piaci résztvevők és piaci elemek felé irányuló elutasító, szembenálló magatartását. A marketing területei közül a fogyasztói magatartás és a fogyasztói magatartás trendek iránt érdeklődik elsősorban, ezeken a területeken piackutatói tapasztalattal is rendelkezik. Érdeklődik még a generációk és a nonprofit marketing iránt. 2018 augusztusától a Marketing és Turizmus Intézet adjunktusa. Az oktatási és kutatási feladatokon túl a Kar folyóiratának, a Marketing & Menedzsment kiadói munkatársa.

Marketing és Turizmus Intézet

Email: jakopanecz@ktk.pte.hu
Mellék: 23374
Iroda: B226

Fogadóóra:

Csütörtök 14.00 - 15.30

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább