Lányi Beatrix | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Lányi Beatrix
adjunktus

Dr. Lányi Beatrix a Marketing és Turizmus Intézet adjunktusa. 2008-ban szerzett PhD fokozatot. Pénzügy BA, marketing MSc és angol szakfordító MSc végzettséggel is rendelkezik. Kutatásai középpontjában a gyógyszeripari marketing, egészségügyi marketing, innováció marketing és globális marketing témakörei állnak. Aktív mentori szerepet tölt be a Simonyi Üzlet- és Gazdaságfejlesztési Központ valamint a Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ tevékenységében. A PTE társkarain is oktat, Gyógyszertári és gyógyszeripari marketing valamint Egészségügyi marketing kurzusokat a Gyógyszerésztudományi Karon és az Egészségtudományi Karon. Többek között az alábbi külföldi felsőoktatási intézményekben tanított: University of Ontario Insititue of Technology, Kanada; ISC Paris, Franciaország; Niels Brock Business College, Dánia; VTT Technology Studies Group, Finnország; University of Sheffield, Nagy-Britannia; ISM University of Management and Economics, Litvánia; Universidad de León, Spanyolország és Bahcesehir University, Törökország.

Marketing és Turizmus Intézet

Email: lanyi@ktk.pte.hu
Mellék: 23182
Iroda: B226

Fogadóóra:

szerda 11.00-12.00

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább