Németh Péter | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Németh Péter
tanársegéd

Németh Péter marketing szakos közgazdász diplomája megszerzése után 2010 óta a PTE KTK Gazdálkodástani Doktori Iskola hallgatója, abszolutóriumát 2015-ben szerezte meg. Kutatási területe kapcsolódik a fogyasztói magatartás, a marketingkutatás és a kereskedelmi marketing témaköreihez. Kiemelten foglalkoztatja a nemek vásárlási szokásaiban tapasztalható különbségek feltárása, ezen belül is a vásárlási helyszínek vizsgálata. 2012 óta számos kutatási projektben vett részt, több iparág terén szerzett tapasztalatot. 2016 márciusa óta tanársegéd a Marketing és Turizmus Intézetben, oktatott tárgyai a marketing, a marketingkutatás és a kereskedelmi marketing témaköröket fogják át.

Marketing és Turizmus Intézet

Email: nemeth.peter@ktk.pte.hu
Mellék: 23129
Iroda: B 226

Fogadóóra:

szerda 13.00-14.00

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább