Rácz-Putzer Petra | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Rácz-Putzer Petra
adjunktus

Putzer Petra 2009-ben szerzett közgazdász diplomát a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán Marketing szakirányon. Ugyanebben az évben megkezdte doktori tanulmányait a PTE-KTK Gazdálkodástani Doktori Iskolájában, ahol 2013 januárjában abszolutóriumot szerzett. 2014-ben mérlegképes könyvelő oklevelet szerzett. Kutatási területe a vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR), főként annak lehetséges jövőbeli irányaival foglalkozik. Doktori értekezését 2015. júniusában védte meg. 2018 január 1-jétől adjunktusként dolgozik az intézetben. Alap, valamint mesterképzésen oktatott tárgyai: Marketing, Értékesítés menedzsment, Marketingszámítások, Marketingpénzügyek, Marketingcsatornák irányítása, Foundation Marketing, Kis- és középvállalatok gazdálkodási és piaci döntései, Felelős marketing. Végzett mentorként a Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ és a Simonyi BEDC munkáját is segíti.

MTMT azonosító: 10021545

MTMT név: Putzer Petra Eszter

Marketing és Turizmus Intézet

Email: putzerp@ktk.pte.hu
Mellék: 23129
Iroda: B 226

Fogadóóra:

szerda 11-12:30

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább