Rácz-Putzer Petra | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Rácz-Putzer Petra

Putzer Petra 2009-ben szerzett közgazdász diplomát a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán Marketing szakirányon. Ugyanebben az évben megkezdte doktori tanulmányait a PTE-KTK Gazdálkodástani Doktori Iskolájában, ahol 2013 januárjában abszolutóriumot szerzett. 2014-ben mérlegképes könyvelő oklevelet szerzett. Kutatási területe a vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR), főként annak lehetséges jövőbeli irányaival foglalkozik. Doktori értekezését 2015. júniusában védte meg. 2012 szeptembere és 2013 augusztusa között tanársegéd, 2013 augusztusától tudományos segédmunkatárs, majd 2015 novemberétől ismét tanársegéd. Alap, valamint mesterképzésen oktatott tárgyai: Marketinggyakorlat, Értékesítési csatornák, Marketingcsatornák irányítása, Foundation Marketing, Kis- és középvállalatok gazdálkodási és piaci döntései, Értékesítés ösztönzés, SCM és elosztási csatornák, Társadalmi célú marketing (politikai marketing).

 

Marketing és Turizmus Intézet

Email: putzerp@ktk.pte.hu
Mellék: 23129
Iroda: B 226

Fogadóóra:

Kedd 12:30 - 14:00

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább