Rekettye Gábor | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Rekettye Gábor

Dr. Rekettye Gábor egyetemi tanár a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara Marketing tanszékén. Kinevezett félállású professzor a Szegedi Tudományegyetem GTK Üzleti Tudományok Intézetében. Okleveles közgazda, pályafutása során dolgozott iparvállalatnál, a külkereskedelemben, a külkereskedelmi diplomáciában és az egyetemi oktatásban. A tudomány kandidátusa, habilitált doktor, 2003-ban pedig a Magyar Tudományos Akadémia doktora lett. Munkásságát több szak- és tankönyv, illetve közel 200 tudományos közlemény fémjelzi. A Marketing & menedzsment tudományos folyóirat szerkesztőbizottságának elnöke. 2005-ben megválasztották a MTA-n működő Marketingtudományi Bizottság elnökének.

Marketing és Turizmus Intézet

Email: rekettye@ktk.pte.hu
Mellék: 23196
Iroda: B224

Fogadóóra:

E-mailben történő előzetes egyeztetés alapján

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább