Technika igények a PTE Közgazdaságtudományi Karán | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar
magyar

Tantermek felszereltsége az egyes előadókban:

Tanterem foglalása:

Kérem, hogy a terem foglaltságának ellenörzéséhez nézze meg:

  • Neptunban, hogy szabad e a terem majd foglaljon termet a terem@ktk.pte.hu mail címen.
  • B212, B323/1 (Telekom), B323/2, B432 Hatchery terem foglaltságát Hegedűs Mariann, mariann@ktk.pte.hu mail címen ellenőrizze le
  • Halasy-Nagy József tanterem foglaltságát Mayer Lilla: mayer.lilla@pte.hu mail címen ellenőrizheti le. 

Egyéb tanterem átrendezésével, eszközök mozgatásával  kapcsoaltos igényeit Heisler Szilviával a heisler.szilvia@pte.hu mail címen egyeztesse le.

 

Technikai igényeihez kérem válaszoljon az alábbi kérdésekre:

:
:
Milyen technikát illetve segítséget szeretne igényelni az adott tanteremben?
Megengedett formátumok: pdf, rtf, zip, tar, jpg, png
További információ
  • A fájlok mérete legfeljebb 2 MB lehet.
  • Engedélyezett fájltípusok: jpg jpeg png rtf pdf tar zip.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább