Somogyvári Márta - Az üzleti kommunikáció és a tárgyalástechnikák specialistája | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Somogyvári Márta - Az üzleti kommunikáció és a tárgyalástechnikák specialistája

Dr. habil.  Somogyvári Márta
Az üzleti kommunikáció és a tárgyalástechnikák specialistája

A felsőoktatásban bejárt utam során számos területen tapasztalatokat és szaktudást szereztem. Először a JATE-n szereztem magyar-német szakos középiskolai tanári diplomát 1984-ben. Ezt követően, 1988-ban a Zeneakadémián klasszikus gitártanári szakot végeztem el, színesítve ismereteim körét. 1996-ban egészítettem ki a JATE-n szerzett diplomámat MBA-re, végül a Pécsiközgázon szereztem meg a PhD fokozatomat 2004-ben.

A mentorprogram során a következő területeken tudok Neked segíteni:

  • üzleti etika, üzleti kommunikáció
  • megújuló energiák
  • rendszerelmélet, rendszerdinamika
  • üzleti tárgyalástechnikák

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább