Bessenyei István - A matematika, a mikro- és makroökonómia doktora | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Bessenyei István - A matematika, a mikro- és makroökonómia doktora

Dr. Bessenyei István
A matematika, a mikro- és makroökonómia doktora

Tanulmányaimat a József Attila Tudományegyetemen kezdtem, ahol programozó matematikusi diplomát szereztem 1984-ben. Ezt követően a JPTE Közgazdaságtudományi Karán végeztem 1992-ben, mint közgazdász. 1994-ben szereztem meg a doktorátusi, majd 2003-ban a PhD fokozatot.
A mentorprogram kitűnő lehetőség a hallgatók számára, hogy az egyetemi tanórákkal ellentétben kicsit kötetlenebb légkörben kérjenek tőlem segítséget.

A mentorprogram során a következőkben tudok Neked segíteni a matematika vagy a mikro-, makroökonómia tantárgyak esetében:

  • korrepetálás, felzárkóztatás
  • mélyebb megértés elősegítése
  • kiemelkedő teljesítmény elérése, fejlődés, professzionalizálódás

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább