Kovács Balázs - Az adatbányászat és az üzleti intelligencia kutatója | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Kovács Balázs - Az adatbányászat és az üzleti intelligencia kutatója

Kovács Balázs
Az adatbányászat és az üzleti intelligencia kutatója

2010-ben végeztem a PTE Közgazdaságtudományi Kar Pénzügyi eszközök és intézmények szakán, valamint Német-magyar szakfordító másodszakon. 2010 őszétől a Gazdálkodástani Doktori Iskola hallgatója voltam, végül 2014-ben szereztem abszolutóriumot.
Kutatási területem a devizaárfolyamok adat- és szövegbányászati modellezési lehetőségei. Ha érdeklődsz az adatbányászat, az üzleti intelligencia, szövegbányászat és a technikai elemzések témaköre iránt, akkor mindenképp tudok Neked segíteni.

A mentorprogram során a következőkben tudok Neked segíteni:

  • tanszéki projektekben való aktív részvétel
  • OTDK dolgozat írására való felkészítés
  • szakdolgozat témavezetésben
  • jövőbeli PhD téma kijelölése

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább