I. Nemzetközi Turizmusmarketing Konferencia | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

I. Nemzetközi Turizmusmarketing Konferencia

I. NEMZETKÖZI TURIZMUSMARKETING KONFERENCIA
Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar 
Marketing és Turizmus Intézet
Generációk a turizmusban
Pécs, 2018. március 23.

Tisztelt Kollégák!

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának Marketing és Turizmus Intézete első alkalommal rendezi meg a Nemzetközi Turizmusmarketing Konferenciát. Nagy megtiszteltetés lesz számunkra, ha jelentős számú oktatót, kutatót, gyakorlatban dolgozó kollégát tudhatunk vendégeink között. Fontos törekvésünk, hogy teret adjunk a kutatásban, az oktatásban résztvevők és a gyakorló szakemberek közötti kapcsolat erősítéséhez, az inspiratív és konstruktív diskurzusok kialakításához.

2018. március 23-án tíz magyar nyelvű és egy angol nyelvű szekcióban tervezzük a tudományterület kurrens témáiban a prezentációs és publikációs lehetőséget.

A konferencia elsődleges célja az, hogy fókuszáljunk a turizmus és a marketing kapcsolatára, hogy teret adjunk a két tudományterület oktatásában és kutatásában résztvevő munkatársak szakmai gondolatai, gondjai, tapasztalatai és kutatási eredményei megismerésének. A Pécsett megrendezésre kerülő konferencia célja az is, hogy személyesen találkozzanak egymással a két terület művelői, párbeszéd induljon meg közöttük, hiszen számos esetben az oktatás, a kutatás a felsőoktatási intézményekben egy szervezeti egységen belül zajlik, mégis szórványos, inkább épülő a kapcsolat.

Reméljük felkeltettük érdeklődésüket, és megtisztelik jelenlétükkel, gondolataikkal a konferenciát.

Üdvözlettel,

Dr. Törőcsik Mária

intézetigazgató, egyetemi tanár

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Marketing és Turizmus Intézet

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább