Beke Jenő | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Beke Jenő
egyetemi docens

Dr. Beke Jenő 1979-ben szerzett okleveles közgazdász diplomát a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaság-tudományi Karának Piacszervezési szakán. Utána két évig közgazdászként a Baranya-Tolna megyei Élelmiszer- és Vegyi-áru Nagykereskedelmi Vállalatnál dolgozott. Jelenlegi munkahelyén 1981-től áll alkalmazásban. 1990-től egyetemi docens. 1987-től igazságügyi szakértő. 1993-tól bejegyezett könyvvizsgáló és adószakértő. Oktatási területe a számvitel, könyvvizsgálat és a gazdasági tevékenység elemzése. Kutatási területe a nemzetközi számvitel és a könyvvizsgálat. A magyar-amerikai számviteli egyesület magyarországi elnöke.

Pénzügy és Számvitel Intézet

Email: bekej@ktk.pte.hu
Mellék: 23347
Iroda: B 215

Fogadóóra:

Hétfőnként 8,30 - 9,30 B210 iroda

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább