Budai Eleonóra | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Budai Eleonóra
adjunktus

Budai Eleonóra 1992-ben szerzett okleveles közgazdász (MSc) diplomát a Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán áruforgalmi szakirányon. 1991 óta áll a Kar alkalmazásában, korábban mint demonstrátor, tudományos segédmunkatárs, tanársegéd, jelenleg adjunktusi munkakörben. 1994-ben okleveles adótanácsadói, 1999-ben okleveles könyvvizsgálói végzettséget szerzett. 1997 óta bejegyzett adószakértő, 1999 óta bejegyzett könyvvizsgáló, 2002 óta igazságügyi adó-, járulék- és könyvszakértő. 2008-ban Ph.D fokozatot szerzett. Kutatási területe a számviteli rendszer változására ható tényezők, a számviteli tevékenységet végzőkkel szembeni elvárások, a számvitel tudományos kutatása és a vállalkozások kontrolling tevékenysége. A Kar alap és mesterképzésében számviteli és kontrolling tantárgyakat oktat. 

Pénzügy és Számvitel Intézet

Email: budai@ktk.pte.hu
Mellék: 63137
Iroda: B 215

Fogadóóra:

Csütörtök 18.30-19.30

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább