Kiss György | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Kiss György

Kiss György 1976-ban szerzett közgazdász diplomát a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen. 1972-ben szerezte meg az egyetemi doktori címet a JPTE Állam- és Jogtudományi Karán. 1972-tõl a Közgazdaságtudományi Kar alkalmazásában áll, jelenleg egyetemi docensi beosztásban dolgozik. Szakmai érdeklődési és kutatási területe a bankrendszer fejlődése és a takarékszövetkezeteknek a bankrendszerben elfoglalt helye. A Kar alap-és mesterképzési programjain gazdasági jogot, bankjogot, biztosítástant és bankmenedzsmentet oktat. Vendégkutatóként több alkalommal járt franciaországi egyetemeken.

Pénzügy és Számvitel Intézet

Email: kissgy@ktk.pte.hu
Mellék: 23140
Iroda: B413

Fogadóóra:

E-mailben történő előzetes egyeztetés alapján

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább