Kleschné Dr. Csapi Vivien | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Kleschné Dr. Csapi Vivien
adjunktus

Csapi Vivien 2006-ban szerzett közgazdász diplomát és mérlegképes könyvelői képesítést a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán Vállalatfinanszírozás és számvitel szakirányon, valamint 2007-ben jogi szakokleveles közgazdász diplomát a PTE Állam- és Jogtudományi Karán. 2006-ban kezdte doktori tanulmányait a PTE-KTK Gazdálkodástani Doktori Iskolájában, disszertációját 2013-ban védte. Kutatási területe a beruházás-elmélet, azon belül is a reálopció-elmélet. Disszertációjának témája a villamosenergia-szektor beruházásainak egyedi és összetétel-szintű reálopciós elemzése, jelenleg a beruházások, finanszírozási források adagolásának időzítésével, a reálopciók portfólió-szemléletű értékelésével foglalkozik. 2008-tól a PTE-KTK tanársegédje, 2013-tól adjunktusa. Alap-, valamint mesterképzésen oktatott tárgyai: Vállalati pénzügyek, Befektetések, Pénzügymatematika és tőkeköltségvetés, Befektetés-elemzés, Kötvény- és részvénypiacok, Stratégiai beruházások és reálopciók.

Pénzügy és Számvitel Intézet

Email: csapiv@ktk.pte.hu
Mellék: 23124
Iroda: B210

Fogadóóra:

email-es egyeztetés alapján csapiv@ktk.pte.hu

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább