Kuti Mónika | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Kuti Mónika
adjunktus

Kuti Mónika 1993-ban végzett a Janus Pannónius Tudomány Egyetem Bölcsészettudományi Karának történelem-angol szakán. 1993-1996 között az Állami Vagyonügynökség Baranya Megyei Ügyfélszolgálatát vezette, ezzel párhuzamosan a 1994-től az Országos Műszaki Fejlesztési Bizottság Baranya Megyei Információs Irodáját is. 1996-ban a pécsi Közgazdaságtudományi Karon MBA diplomát szerzett. 1996-1997 között kontrolling asszisztens a TITÁN Kereskedelmi Rt-nél, majd menedzser-asszisztens a Pécsi Vízmű Rt-ben, ezután 1998-2000 között ügyfélkapcsolati menedzser a Budapest Bank Rt-nél. Közben 1999-től 2000-ig vállalatfinanszírozást is oktatott a Közgazdaságtudományi Kar angol programjában. 2000-2003 között az Egyesült Államokban, Birminghamben pénzügyi tanácsadók mellett dolgozott. Hazatérve 2004-től külső oktatóként ismét csatlakozott a PTE KTK angol programjához, ahol továbbra is több, vállalatfinanszírozással kapcsolatos tantárgy oktatója. 2004-2007 között a PTE Bölcsészettudományi Karán privát pénzügyeket is tanított először a Képzési Iroda, majd a Központi Szolgáltató Iroda kötelékében. 2005-2006 között a Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karon személyes vagyonmenedzsmentet is oktatott. A Ph.D. disszertációját 2006-ban védte meg a PTE KTK-n, 2007-től egyetemi adjunktus.

Pénzügy és Számvitel Intézet

Email: kutim@ktk.pte.hu
Mellék: 63124
Iroda: B210

Fogadóóra:

Hétfő 14:00-15:00

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább