Szabó Zoltán | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Dr. Szabó Zoltán
egyetemi docens

Szabó Zoltán 1987-ben a JPTE Közgazdaságtudományi Karán közgazdász diplomát, majd ugyanott 1995-ben egyetemi doktori címet szerzett. 2004-ben szerezte meg a PTE Bölcsészettudományi Karán a Ph.D.-fokozatot. Jelenleg egyetemi docensként dolgozva a Monetáris Közgazdaságtan és Pénzügypolitika tanszék vezetője. Érdeklődési területe a gazdaságpszichológia és az állam gazdasági tevékenysége. E területekhez kötődő tárgyakat oktat a kar alap-és mesterképzési programjain, valamint részt vesz a pénzügytan tárgy oktatásában.

Pénzügy és Számvitel Intézet

Email: rumi@ktk.pte.hu
Mellék: 23348
Iroda: B308

Fogadóóra:

kedd: 16.00-17.15.

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább