Atanazovné Hartung Katalin | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Atanazovné Hartung Katalin
tanársegéd

Atanazovné Hartung Katalin pénzügy szakirányú diplomát szerzett 2012-ben a PTE Közgazdaságtudományi Karának angol MSC Közgazdász, vezetés és szervezés képzésén. A tanulmányai során számos nemzetközi programon részt vett (Németországban és USA-ban csereprogramon, külföldi nyári egyetemeken), mely élmények gazdagították későbbi karrierjét. 2009-ben gyakornokként dolgozott Bécsben a Nemzetközi Atomenergia Hivatalnál. 2012-ben megkezdte PhD tanulmányait a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskolában. 2013 és ’15 között a Doktorandusz Önkormányzat alelnöke. Ezzel párhuzamosan 2013 és ’16 között külügyi koordinátor a PTE Közgazdaságtudományi Karán. 2015 óta a Közgazdaságtudományi Kar Kvantitatív Menedzsment Intézet tanársegédje. Ez idő alatt, 2016 tavaszán fél évet tanít a Nanjing Audit Egyetemen, Kínában.

Atanazovné Hartung Katalin kutatását a fenntarthatóság és a termelés menedzsment területén végzi. 

Kvantitatív Menedzsment Intézet

Email: hartungk@ktk.pte.hu
Mellék: 23145
Iroda: B120

Fogadóóra:

kedd 9:30-11:00

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább