Hegedüs Réka | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Hegedüs Réka

Hegedüs Réka alapdiplomáját a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Karán szerezte ipari termék- és formatervező mérnöki szakon 2014-ben. Ezt követően tanulmányait marketing mesterképzés formájában folytatta a PTE Közgazdaságtudományi Karán. Mesterképzése során tagja volt a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégiumnak, 2015-2016 között diákbizottsági, egyben marketing felelősi feladatköröket látott el, jelenleg tagja a Végzett Pécsi Közgazdász Szakkollégisták Egyesületének. A képzés sikeres abszolválását követően a Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola nappali szakos PhD hallgatója a 2016/2017-es tanévtől. Tevékenyen részt vállal a Marketing és Turizmus Intézet keretei között a marketing oktatási feladatokban illetve a PTE Kutatói Adminisztrációs Rendszerének intézeti adminisztrátora. 2014-től kezdődően a Pécsiközgáz Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ hallgatói asszisztense és mentora. Kutatási területe a motivációkutatás.

PhD hallgatók

Email: hegedus.reka@ktk.pte.hu
Iroda: B 230

Fogadóóra:

Kedd 14:00-15:00

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább