Polónyi-Andor Krisztina Beáta | Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Polónyi-Andor Krisztina Beáta
tudományos segédmunkatárs

Polónyi-Andor Krisztina PhD hallgató a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskolájában. Szintén a Karon szerzett 2016-ban Közgazdasági elemző mesterszakos közgazdász diplomát. 2016 októberétől 2017 decemberéig az MTA-PTE Innováció és Gazdasági Növekedés Kutatócsoportban tevékenykedett tudományos segédmunkatársként. 2018 januárjától a PTE-KTK EFOP-3.6.2-16-2017-00017 keretén belül dolgozik tudományos segédmunkatársként, továbbá augusztustól a PTE-KTK 20765/3/2018/FEKUTSTRAT keretén belül kutatási asszisztensként.

PhD hallgatók

Email: andor.krisztina@ktk.pte.hu
Mellék: 23151
Iroda: B407

Fogadóóra:

E-mailben előzetes egyeztetés alapján!

KTK Tehetségpont

A Kompetencia- és Tehetségfejlesztő Központ célja a PTE KTK hallgatóinak támogatása tehetségük felismerésében, kibontakoztatásában, szakmai sikereinek elérésében; ezzel hozzájárulva a hallgatóink munkaerő-piaci értékének növeléséhez és vállalati partnereink igényeinek kielégítéséhez. Segítjük a pécsiközgázosok közösségének építését, hogy minden hallgatónk megtalálja a helyét, és egyszerűen JÓL ÉREZZE MAGÁT.

Tovább

pecs.hubbub

A pecs.hubbub egy közösségi finanszírozási platform, melyen ötletgazdák tehetik közzé projektjeiket és így forrást gyűjthetnek szűkebb és tágabb közösségeikből, rajongóktól, szakmai szervezetektől vagy a közösségi médián elért és megérintett csoportoktól. A Pécsiközgáz Simonyi BEDC az egyetem többi karával szorosan együttműködve segítséget nyújt az ötletgenerálásban, -fejlesztésben, a crowdfunding-gal kapcsolatos ismeretek elsajátításában, a közösségi finanszírozási kampány lépéseinek kidolgozásában és menedzselésében.

Tovább

Továbbképzés

A Pécsiközgáz Továbbképző Központ a Kar meglévő oktatási palettája mellé olyan képzéseket kínál, amelyekkel specializálhatják, kiegészíthetik meglévő ismereteiket az ide jelentkezők, vagy épp a piaci igényekhez igazodó új kompetenciákat szerezhetnek. Legyen az OKJ-képzés, szakirányú továbbképzés vagy vállalati tréning, lényeg a sikeresebb szereplés a munkaerőpiacon.

Tovább